X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

TL Türk Lirası AFN Afghan Afghani Lek Albanian lek DZD Algerian dinar $ US Dollar Euro AOA Angolan kwanza XCD East Caribbean dollar $ Argentine peso AMD Armenian dram AWG Aruban guilder $ Australian dollar AZN Manat $ Bahamian dollar BHD Bahraini dinar BDT Bangladeshi taka BBD Barbados dollar Br Belarusian ruble BZD Belize dollar XOF CFA Franc BCEAO $ Bermudian dollar BTN Bhutanese ngultrum BOB Boliviano KM Convertible mark BWP Botswana pula NOK Norwegian krone BRL Brazilian real £ British Pound $ Brunei dollar лв Bulgarian lev BIF Burundian franc KHR Cambodian riel XAF CFA Franc BEAC $ Canadian dollar CVE Cape Verde escudo KYD Cayman Islands dollar $ Chilean peso CNY Chinese yuan renminbi (RMB) COP Colombian peso KMF Comoro franc $ New Zealand dollar CRC Costa Rican colon kn Croatian kuna Czech koruna CDF Congolese franc DKK Danish krone DJF Djiboutian franc RD$ Dominican peso £ Egyptian pound SVC Salvadoran colon ERN Eritrean nakfa ETB Ethipian birr FKP Falkland Islands pound $ Fiji dollar XPF French pacific franc GMD Gambian dalasi GEL Georgian lari GHS Ghanaian Cedi £ Gibraltar pound GTQ Guatemalan quetzal GNF Guinean franc GYD Guyanese dollar HTG Haitian gourde L Honduran lempira HKD Hong Kong dollar Ft Hungarian forint ISK Icelandic króna INR Indian rupee IDR Indonesian rupiah Iranian rial IQD Iraqi dinar Israeli new shekel JMD Jamaican dollar ¥ Japanese yen JOD Jordanian dinar лв Kazakhstani tenge KES Kenyan shilling KWD Kuwaiti dinar KGS Kyrgyzstani som Lao kip LBP Lebanese pound LSL Lesotho loti $ Liberian dollar LYD Libyan dinar CHF Swiss Franc LTL Lithuanian litas MOP Macanese pataca MKD Macedonian denar MGA Malagasy ariayry MWK Malawian kwacha RM Malaysian ringgit MVR Maldivian rufiyaa MUR Mauritian rupee $ Mexican peso MDL Moldovan leu MNT Mongolian tugrik MAD Moroccan dirham MT Mozambican metical MMK Myanma kyat NAD Namibian dollar Nepalese rupee ANG Netherlands Antillean guilder NIO Nicaraguan córdoba Nigerian naira KPW North Korean won Omani rial PKR Pakistani rupee B/. Panamanian balboa PGK Papua New Guinean kina PYG Paraguayan guaraní S/. Peruvian nuevo sol PHP Philippine peso Polish zloty QAR Qatari riyal lei Romanian new Leu руб Russian Ruble RWF Rwandan franc SAR Saudi riyal Дин. Serbian dinar SCR Seychelles rupee SLL Sierra Leonean leone $ Singapore dollar SBD Solomon Islands dollar S Somali shilling ZAR South African rand South Korean won £ Saint Helena pound SDG Sudanese pound SRD Surinamese dollar SZL Swazi lilangeni SEK Swedish krona £ Syrian pound TWD New Taiwan dollar TJS Tajikistani somoni TZS Tanzanian shilling ฿ Thai baht TOP Tongan pa'anga TTD Trinidad dollar TND Tunisian dinar TMT Turkmenistani new manat UGX Ugandan shilling Ukrainian hryvnia AED UAE dirham UYU Urugayan peso лв Uzbekitan som VUV Vanuatu vatu VEF Venezualan bolivar fuerte Vietnamese Đồng WST Samoan tala YER Yemeni rial ZMW Zambian kwacha
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

TL Türk Lirası AFN Afghan Afghani Lek Albanian lek DZD Algerian dinar $ US Dollar Euro AOA Angolan kwanza XCD East Caribbean dollar $ Argentine peso AMD Armenian dram AWG Aruban guilder $ Australian dollar AZN Manat $ Bahamian dollar BHD Bahraini dinar BDT Bangladeshi taka BBD Barbados dollar Br Belarusian ruble BZD Belize dollar XOF CFA Franc BCEAO $ Bermudian dollar BTN Bhutanese ngultrum BOB Boliviano KM Convertible mark BWP Botswana pula NOK Norwegian krone BRL Brazilian real £ British Pound $ Brunei dollar лв Bulgarian lev BIF Burundian franc KHR Cambodian riel XAF CFA Franc BEAC $ Canadian dollar CVE Cape Verde escudo KYD Cayman Islands dollar $ Chilean peso CNY Chinese yuan renminbi (RMB) COP Colombian peso KMF Comoro franc $ New Zealand dollar CRC Costa Rican colon kn Croatian kuna Czech koruna CDF Congolese franc DKK Danish krone DJF Djiboutian franc RD$ Dominican peso £ Egyptian pound SVC Salvadoran colon ERN Eritrean nakfa ETB Ethipian birr FKP Falkland Islands pound $ Fiji dollar XPF French pacific franc GMD Gambian dalasi GEL Georgian lari GHS Ghanaian Cedi £ Gibraltar pound GTQ Guatemalan quetzal GNF Guinean franc GYD Guyanese dollar HTG Haitian gourde L Honduran lempira HKD Hong Kong dollar Ft Hungarian forint ISK Icelandic króna INR Indian rupee IDR Indonesian rupiah Iranian rial IQD Iraqi dinar Israeli new shekel JMD Jamaican dollar ¥ Japanese yen JOD Jordanian dinar лв Kazakhstani tenge KES Kenyan shilling KWD Kuwaiti dinar KGS Kyrgyzstani som Lao kip LBP Lebanese pound LSL Lesotho loti $ Liberian dollar LYD Libyan dinar CHF Swiss Franc LTL Lithuanian litas MOP Macanese pataca MKD Macedonian denar MGA Malagasy ariayry MWK Malawian kwacha RM Malaysian ringgit MVR Maldivian rufiyaa MUR Mauritian rupee $ Mexican peso MDL Moldovan leu MNT Mongolian tugrik MAD Moroccan dirham MT Mozambican metical MMK Myanma kyat NAD Namibian dollar Nepalese rupee ANG Netherlands Antillean guilder NIO Nicaraguan córdoba Nigerian naira KPW North Korean won Omani rial PKR Pakistani rupee B/. Panamanian balboa PGK Papua New Guinean kina PYG Paraguayan guaraní S/. Peruvian nuevo sol PHP Philippine peso Polish zloty QAR Qatari riyal lei Romanian new Leu руб Russian Ruble RWF Rwandan franc SAR Saudi riyal Дин. Serbian dinar SCR Seychelles rupee SLL Sierra Leonean leone $ Singapore dollar SBD Solomon Islands dollar S Somali shilling ZAR South African rand South Korean won £ Saint Helena pound SDG Sudanese pound SRD Surinamese dollar SZL Swazi lilangeni SEK Swedish krona £ Syrian pound TWD New Taiwan dollar TJS Tajikistani somoni TZS Tanzanian shilling ฿ Thai baht TOP Tongan pa'anga TTD Trinidad dollar TND Tunisian dinar TMT Turkmenistani new manat UGX Ugandan shilling Ukrainian hryvnia AED UAE dirham UYU Urugayan peso лв Uzbekitan som VUV Vanuatu vatu VEF Venezualan bolivar fuerte Vietnamese Đồng WST Samoan tala YER Yemeni rial ZMW Zambian kwacha
Telefon : 0850 307 70 08
>
Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Hakkında Bilgilendirme


Bu sayfada; özel hayatın gizliliği, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla yürürlüğe giren "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında firmamızın üstlendiği sorumluluklar ve ayrıca kullanıcı sıfatıyla sahip olduğunuz haklar ile ilgili bilgilendirici içerikler yer almaktadır.

Teklan sunucu Hizmetleri olarak, Teklan, Teklan Portal ve diğer markalarımızın sitelerini ziyaret eden, sağladıkları hizmetlerden faydalanan siz değerli kullanıcılarımızın kişisel verilerini Türkiye Cumhuriyeti kanunları kapsamında korumak en büyük önceliklerimizdendir.

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir kişiye ilişkin ad, soyad, TC kimlik numarası, iletişim bilgileri gibi her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK"), 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kişisel Verileri Korunma Kurumu düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümleri çerçevesinde işlenebilecek olup; ilgili mevzuat gereğince şirketimiz kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları

KVKK madde 4 uyarınca:

Kişisel veriler, ancak bu Kanunda ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenebilir.
Kişisel verilerin işlenmesinde aşağıdaki ilkelere uyulması zorunludur:
Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.Doğru ve gerektiğinde güncel olma.Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.
Kişisel verileriniz, Teklan sunucu hizmetleri tarafından sunulan ürün, hizmet ya da ticari faaliyete bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle beraber; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Teklan sunucu hizmetleri'in ürün ve hizmetlerinden yararlandığınız sürece oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. Ayrıca, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, Teklan sunucu hizmetleri'in düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz işlenebilecektir.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Kayıt altına alınan kişisel verileriniz; alan adı tescili, lisans tescili, SSL tescili ve benzeri hizmetler için, 3. Parti firmalar, kurum ve kuruluşlar; sunucu hizmetlerinde kullanılan hizmet ve lisanslara bağlı olarak yazılımların üretici firmaları, ödeme ve tahsilat hizmetleri için banka veya kredi kartı gerekli ölçüde paylaşılmaktadır.

Toplanan kişisel verileriniz; Teklan sunucu hizmetleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların birimlerimiz tarafından yapılması, Teklan sunucu hizmetleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Teklan sunucu hizmetleri'in ve Teklan sunucu hizmetleri'le iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Teklan sunucu hizmetleri’in ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Teklan sunucu hizmetleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda Teklan sunucu hizmetleri'in sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemlerle Teklan sunucu hizmetleri'e iletmeniz durumunda, Teklan sunucu hizmetleri talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, Teklan sunucu hizmetleri tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

- Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

- Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

- Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

- Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

- Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

- 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

- İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

- Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

 

6698 sayılı Kanun’un 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Teklan sunucu hizmetleri'e iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, 6698 sayılı Kanun gereğince, yazılı olarak Teklan sunucu hizmetleri'ne iletmeniz gerekmektedir.

Top